Om mig

Model: Shahbaz Sarwar Fotograf: Zafar Iqbal

Navn: Shahbaz Sarwar

Højde: 174 cm

Hårfarve: Sort

Øjenfarve: Mørkebrun

Vægt: 67-69 kg.

Sprogkendskab – flydende: Dansk, engelsk (amerikansk accent)

Sprogkendskab – husholdnings behov: Svensk, urdu (pakistansk)

Sprogkendskab – Begynder: Spansk (castiliansk og sydamerikansk)

Særlige færdigheder: Kan spille fodbold, har gået til kickboksning i halvandet år, kan udføre kamp stunts selv.

Shahbaz Sarwar startede sin skuespillersti som 18-årig, hvor han deltog i sin første 5-dages workshop hos den Odense uddannede skuespillerinde, Lotte Arnsbjerg.
På dag 2 ud af 5 vidste han, at han ville blive skuespiller og han har ikke set sig tilbage siden. Jo, når folk kalder på ham, når de står bag ham, så gør han det.
Og når en lækker dame går forbi ham, som han ikke fik kigget ordentligt på til at starte med. Okay, så han har kigget tilbage en del gange siden da.
Han har søgt de statslige skoler i ti år i træk, men han har været så fornøjet med prøveforløbet, at han bliver ved med at søge op, selvom han burde have været uddannet nu… Næsten fra alle skoler. Men han har ikke siddet på sin mås i al den tid. Han har spillet med i over 40 kortfilm, hvor lidt over halvdelen er blevet færdiggjort, fordi han har arbejdet med så mange sjufter og amatører, at de ikke gav ham noget videomateriale, som er det mindste, man giver en, der arbejder gratis for en… Og så har han også spillet over tyve gange på de skrå brædder. Han har gået på Musik og Teaterhøjskolen i Sønderjylland. Han har aftjent sin værnepligt. Han har sat fod på seks ud af syv kontinenter (Fuck Antarktis, det er for koldt). Han har skrevet historier og sågar instrueret.
Ja, han er en garvet herre. Men hvem fanden er han? Han er en sjov herre. En sød herre. En flot herre. En klog herre. Han er herre sej! Masser af herrer, er han faktisk.
Sagt på en anden måde: Han er herre sej! Nej vent, det er vist allerede sagt… Herre Jemini. Shahbaz er det produkt på TV-Shop, som man drømmer om at få, fordi man ikke kan tro, at der faktisk er så solidt et produkt blandt alt det skrammel. Shahbaz er den stjerne i galaksen, som er din yndlings, uden at du ved det. Shahbaz er pigen, der aldrig blev din. Shahbaz er en oase i ørkenen efter 40 års vandring. Shahbaz er den milkshake, der får alle drengene til at komme til sin gård. Shahbaz er verdens mest ydmyge mand. Der er ingen, der er mere ydmyg end ham.
Shahbaz er en historie fortæller. Og han vil gerne fortælle historier med dig. Han kan være en komponist eller en brik og alt imellem. Han vil ikke sige ja til alle projekter, for han har set meget lort og er blevet tilbudt en bid eller to af tarmprodukt i sin tid. Men spørg ham, for helvede. Der er sgu noget ved ham, Shahbaz, der…Shahbaz har på ingen måde skrevet denne tekst selv, ville han blot lige sige over skulderen på mig.Tak, fordi I kigger rundt på hans side! Tak jer selv ved at gøre god brug af ham. Han er vist herre sej, skulle jeg have ladet høre/tvinge til at skrive.

Leave a Reply