I Danmark Er Vi Født

https://www.facebook.com/idanmarkervifoedt/videos/1617905018527889/

Jeg havde haft ideen til denne video i over et halvt år. Mine nærmeste venner var tvivlsomme omkring budskabet i videoen og om det overhovedet kunne reflektere et Danmark, som jeg her viser en mareridtsversion af. Et år efter valget i 2015 udgav jeg den.

Som kunstner føler jeg mig obligeret til at kommentere visuelt på ting, som jeg mener, ikke holder i Danmark. Ligesom folk skriver Facebook opdateringer, sidder på en bar og brokker sig eller står foran en eller anden sagesløs kasseekspedient og giver udtryk for utilfredshed for ting, de ikke kan gøre noget ved, så laver jeg i ny og næ en video.

CAST:

Sanger – Shahbaz Sarwar

Antagonister – Jesper Bruun, Sara Emilie Nielsen, Maria Fritsche

Kæreste – Christine Sander

CREW: 

Instruktør – Shahbaz Sarwar

Forfatter – Shahbaz Sarwar

Producer – Shahbaz Sarwar

Fotograf – Niels Vogensen Biasevich

Klipper – Niels Vogensen Biasevich

Tonemester – Lars Enrique Gonzalez

Dubbing – Niels Vogensen Biasevich